Přeskočit na hlavní obsah

Druhé prázdninové setkání

Scio nás zásobuje nabídkami nejrůznějších školení a kurzů. Kdyby tak člověk mohl na všechny....trivium-daltonský plán, kritické myšlení, Hejného matematika.....je toho tolik zajímavého. Domluvili jsme se, že každý, kdo bude mít čas vyjet, ostatní alespoň stručně seznámí s tím, co se dozvěděl. Holky se chystají na trivium do Brna i na kritické myšlení do Prahy. Snad nám pošlou nějaký blog z akce :o))

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Pracujeme na koncepci.

Dnes (10. 8.) jsme se sešli ve ScioŠkole Jihlava, pracovali jsme na koncepci. Podporou nám byli metodici ze scia Adéla s Filipem. Konkretizovali jsme cíle a náplň. Martina C

Výstava na stromech

Výstava na stromech je celorepublikový happening, který se koná během Týdne důstojné práce a upozorňuje na ožehavá témata naší každodenní spotřeby. V týdnu od 7. do 14. října 2017 proběhl třetí ročník se zaměřením na podmínky pěstování banánů. Zapojila se do něj i naše Jihlavská ScioŠkola.  Zahráli jsme  živé obrazy ze života sběračů banánů, zazpívali píseň o této problematice a  zároveň jsme šířili mezi veřejností informace o Fairtrade. 

Zdravíme ze semináře "Kritického myšlení". Náš tým se setkává i o prázdninách!

Abyste věděli, co děláme, čím se zabýváme:-)  Účastníme se semináře "Kritické myšlení", lektorkou je Nina Rutová. Přivezeme pro děti obohacení nejen do výuky. 😀 Těšíme se na vás! Martina C.